Geen categorie

Dom/Tom

Een blog schrijven over de (te) domme beslissing van het schepencollege over de komende Kerstmarkt ? Ach, heeft het allemaal wel zin. Kan je daarmee eigengereide mensen zoals de Turnhoutse beleidsmakers wel tot andere, betere gedachten brengen. En ligt de doorsnee Turnhoutenaar er wel wakker van. De meesten zijn toch enkel op zoek naar plezier en vertier in die eindejaarsperiode.
Dat daarbij de eigen mensen in deze Warme Stad flagrant worden opzij gezet ?! Dat de rode draad doorheen het bestuursakkoord Samen Stad Maken brutaal wordt doorgeknipt ? Waarom zou ik me daar druk in maken ? Zulke domme beslissingen waarbij Turnhout iedereen mee, plots Turnhout Oostende mee wordt, zijn eigenlijk geen blog waard.

Samen stad maken is enkel maar bedoeld voor hen die deze kleurrijke 4-partijencoalitie helemaal naar de mond praten. De ‘rest’ wordt behandeld als quantité négligeable (Onbeduidende hoeveelheid of persoon)

Lees hierover ook mijn blog ‘dictaat’ https://wolput.com/2016/07/09/dictaat/

Dan kan ik in mijn blog veel beter aandacht besteden aan die zaken die onze Turnhoutse mensen nog wel (mogen) doen. Zoals de vrijwilligers van de vzw Toerisme. Zij organiseren de Gheyntjesworp op zaterdag 27 augustus en later op het jaar ook de aankomst van de Sint. (zaterdag 19 november)

Hopelijk blijven er nog voldoende euro’s over om één en ander de nodige luister te geven. Of is het budget al op, nu de stad zowat 30.000 euro zal betalen voor EMO (Oostende) Ik word er alvast emotioneel (boos) van !

Eerlijk gezegd, ik heb voor dit schepencollege, zeker in het kader van deze beslissing, slechts één woord over. Een woord van 5 letters wat begint met een O …

Standaard

Een gedachte over “Dom/Tom

  1. Herman Verstraelen zegt:

    De zakenmensen in het centrum zullen het niet gemakkelijk krijgen . Volgens de kranten staan er verschillende kledingzaken op springen . Wel spijtig dat er dan zulke beslissingen………het hart van de stad treffen ! Leven en laten leven !!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.