Geen categorie

Turnova, ’t kan wèl net

De fietschaos op Turnova, vooral ter hoogte van het P.J. Brepolsplein heeft mij al vaak geërgerd. Het is dan ook telkens weer een afzichtelijk gedoe. En dat ondanks een ruime en bewaakte fietsenstalling ondergronds, te bereiken met een ruime lift.

Turnova fietsnetjes dank zij fietsnietjes

Maar er is, of beter, er MOET nu toch wel beterschap in komen. De stad plaatste heel wat fietsnietjes zodat de fietsen op een ordentelijke manier kunnen worden geparkeerd. (met dank aan Peter Baobab Gevers voor de foto’s)

Het zal nu vooral kwestie zijn om de fietsers te dwingen deze fietsnietjes ook te gebruiken. Daarom pleit ik ervoor dat her en der een waarschuwingsbord zal worden geplaatst. Met de melding : uw fiets zal hier worden weggehaald ! Met toevoeging van een duidelijk pictogram !

Twee weken volhouden en dan zal het probleem wel grotendeels opgelost zijn !

Want het is mijn overtuiging : Turnova, het kan wèl netjes zijn !

Standaard

4 gedachtes over “Turnova, ’t kan wèl net

Reacties zijn gesloten.