Geen categorie

Misleidende titels

Je kon er de afgelopen dagen niet naast kijken in de media, het in dikke en vette letters getitelde grensoverschrijdende gedrag in Plopsland.

Het toeval wil dat ik afgelopen dagen met heel wat verschillende mensen in contact kwam die het allemaal hadden over seksueel misbruik in Plopsaland.

Wat dat is blijkbaar de enige negatieve connotatie die heel wat mensen geven aan dergelijke krantenkoppen.

Hoe zou dat nu komen, denk ik dan ?!

Plopperdeplopperdeplop

Wie echter de moeite nam om op de diverse krantenwebsites verder te lezen dat deze sensationele titels, kwam al gauw tot de vaststelling dat het eigenlijk gaat over verwijten van ex-kaderleden van Plopsa -managers en directeurs- die de CEO een tiranniek gedrag verwijten.

Dat de open brief van het ongelofelijk fiere plopsa team, ondertekend door  tientallen plopsa-medewerkers en ter ondersteuning van hun werkgever en management, spontaan en zonder dwang tot stand kwam, wordt -wat had je anders gedacht- door meerdere deskundigen en andere schrijvelaars in twijfel getrokken. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/02/20/plopsaland-crisiscommunicatie/

Advocate, meester Christine Mussche werd door studio 100 al meteen aangesteld om de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag en pesterijen bij Plopsaland te onderzoeken.

En om de goegemeente gerust te stellen, ook het parket heeft nu, na het aanstellen van een nationaal drugscommissaris, ook weer ruimte en tijd/personeel  om een opsporingsonderzoek naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag op te starten.

Standaard

2 gedachtes over “Misleidende titels

 1. Temmerman Irene zegt:

  is het niet een beetje overdreven die heisa over grensoverschrijdend gedrag , mogen wij aub nog even lachen waar is de tijd dat bouwvakkers floten achter vrouwelijk schoon dat op straat liep ….. zelfs dat mag niet meer…..en by the way ik zou ze niet willen betalen de mensen die een hoger functie bekleden door met hun hogergeplaatste personen het bed in te kruipen , ze hebben dan toch maar van de situatie geprofiteerd maar daar wordt dan niets over gezegd … de maatschappij is om zeep

  Like

 2. Wim Moonen zegt:

  Dre,

  Men zou eerst eens duidelijk moeten formuleren wat grensoverschrijdend gedrag wil zeggen. Tegenwoordig wordt bijna alles aanzien als grensoverschrijdend gedrag. Het is dagelijkse kost geworden. Je mag niemand meer aanraken of iets zeggen en het is weer van dat. Mensen worden door de media opgehitst. Hebben we echt niets beter te doen dan alles aan te klagen? Het is een marginaal en frustrerend wereldje aan het worden.

  Verzonden vanuit Mailhttps://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=550986 voor Windows

  Like

Reacties zijn gesloten.