Geen categorie

Komkommertijd

Na 21 juli valt de politieke actualiteit stil. En dat merk je ook heel goed in de media. Voor hen breekt er dan een komkommertijd aan.

Het enige wat we nog vernamen van Vivaldi’s kroonprins, Van Quickenborne was een leugen. Namelijk dat alle plooien waren glad gestreken tussen Oekraïne en buitenlandminister Lahbib.

Helaas voor Vincènt en Hadja die het euforische bericht : ‘Er is geen vertrouwensbreuk tussen Oekraïne en België’ de wereld instuurden, moest dit al snel, zelfs door hun bevriende staatsgazet De Standaard, worden tegengesproken. Want zo schreef deze krant op 5/8 ll Lucht tussen Lahbib en Kiev klaart nog niet helemaal op

Zelfs in deze komkommertijd blijft Vivaldi volharen in wat ze in essentie zijn, namelijk Voor Iedereen die Van Alles gelooft, Leugens inbegrepen, Dommerikken en Imbecielen dus !

Volle gazetten

Om de gazetten toch te kunnen vullen, voerde HLN een echtpaar op die, godbetert, samen met hun kind op vriendelijke wijze werden gevraagd om enkele meter verder op hun terras plaats te nemen op een Oostends terras. Op het niet Adults Only gedeelte dus.

Deze rampspoed kreeg gelukkig in HLN, later gevolgd door andere media, heel wat aandacht. Uiteraard kon een poll-vraag niet ontbreken.

Wie het aandurfde om openlijk te zeggen dat hij veel begrip kon opbrengen voor deze terras-uitbater, of zelfs maar durfde te stellen géén probleem te hebben met een adults only terras…werd meteen beschuldigd van discriminatie en onverdraagzaamheid.

Ze krijgen er niet genoeg van

En HLN blijft volharden in het aan bod brengen van controversiële thema’s.

Deze keer was de horecazaak ViaVia in Mechelen, het pollonderwerp.  Het restaurant in stadspark De Kruidtuin besliste twee maanden geleden om het roken aan banden te leggen. Daar hadden ze goede redenen voor. “Zelfs rokers reageren positief op onze beslissing”, zegt uitbater David Van Damme.

Ook in deze materie heb ik mezelf spontaan ingedeeld bij de categorie onverdraagzamen en discriminerende personen. Door te zeggen dat ik het wel kan appreciëren dat deze horecabaas bekommerd is om de gezondheid èn het welbevinden van zijn cliënteel.

In komkommertijd kregen we ook het blijde nieuws te lezen dat rijkeluiszoontje Conrad Janssens uit de kast is gekomen.

De zoon van Glenn Janssens en ex-Miss België Ilse De Meulemeester hield z’n privéleven lang verborgen, maar nu mag iedereen het weten: Matthias stal zijn hart. https://www.hln.be/bv/zoon-van-ilse-de-meulemeester-toont-voor-het-eerst-zijn-vriend-als-we-ooit-uit-elkaar-gaan-wil-papa-hem-in-de-familie-houden~a57111c6/

Als dat geen mooi nieuws is !

Lang leve de komkommertijd !

  • Komkommertijd is de benaming voor een bepaalde periode in het jaar, met name in de zomer, waarin er weinig nieuws te melden is omdat politici en veel anderen op vakantie zijn.
Standaard