Geen categorie

Slordig èn overbodig

Het meest absurde verkeersbord van België staat in Leuven, maar daar is een  reden voor | Leuven | hln.be

Nadat er op de Steenweg Op Mol in Turnhout werkzaamheden werden uitgevoerd, is deze invalsweg naar het centrum al voor het kerstreces opnieuw opengesteld.

Helaas werd vergeten om de signalisatie langs weerskanten van de ring en op invalswegen weg te halen Signalisatie die aangeeft dat…de Steenweg Op Mol is afgesloten en dat het centrum van de stad alsmede de Turnova parking enkel via de Graatakker bereikbaar is…

Deze overbodige signalisatie -want niet meer van toepassing- heeft ongetwijfeld geleid tot een overbelasting van het ondertussen conflictvrij gemaakte kruispunt van de Graatakker/Steenweg op Zevendonk.

Dat er regelmatig een lange file stond (op de buitenring) om naar het centrum te rijden is ongetwijfeld mede het gevolg van die overbodige signalisatie…

Enkele dagen geleden stuurde ik hierover een mailtje aan schepen Boogers (mobiliteit). Maar toen ik deze namiddag, na 16.00u via de ring huiswaarts reed, stelde ik vast dat die overbodige signalisatie…er nog steeds staat.

Ik vind dit een verregaande vorm van slordigheid die bovendien heel wat verkeer op het verkeerde wiel zet(te). En dat zal zo zeker nog wel tot volgende week duren vrees ik !!

Standaard

Een gedachte over “Slordig èn overbodig

  1. Meert zegt:

    De pestpaaltjes staan terug in de Kwakkelstr.Maar ja de voorzitster v groen woont er
    Als je iets vraagt over die paaltjes worden ze vervelend, staan er zogezegd omdat iedereen zo naar Turnova rijdt,0nzin, de meesten komen daar fietsend of te voet!

    Like

Reacties zijn gesloten.