Geen categorie

Eindelijk…

Foto's Gigantische wegenwerken op Vlaamse snelwegen - AutoWereld

Zal er wat meer kunnen worden geïnvesteerd in Turnhout.

De stad gaat de schuld lichtjes verhogen door 14 miljoen te gaan lenen. Alweer een beslissing die tegemoet komt aan wat ik -meermaals- in mijn blogs aanhaalde. https://www.hln.be/turnhout/stad-leent-14-miljoen-euro-om-ambities-veilig-te-stellen~aff5a505/?fbclid=IwAR1ztPzYjhYR51tixKxbFUZB8czqXQI0iQlML3JEkzHosB1FMXaTUYL6_08

Want er moet inderdaad dringend een inhaaloperatie komen inzake heraanleg van straten en pleinen. Eerder kregen we te horen dat Vlaanderen met bijna 3 miljoen over de brug komt om vooral de Otterstraat en de De Merodelei een forse opwaardering te kunnen geven.

Vanzelfsprekend mag de tussenliggende winkelstraat – Gasthuisstraat- bij deze opwaardering niet worden vergeten.

Een jaar geleden kondigde schepen Boogers aan dat 2021 een plannings- en overlegjaar zou worden. Er is dus zeker genoeg tijd geweest om ook te overleggen met de buurtbewoners van straten die moeten worden aangepakt…en om plannen te maken die nu eindelijk ten uitvoer moeten worden gebracht !! https://www.gva.be/cnt/dmf20210122_95628369

Wat mij betreft, laat de bevelen tot aanvang der werken nu maar buitenstromen uit het Stadskantoor om de stedelijke ambities om te zetten in concrete daden

Standaard