Geen categorie

Ergernissen

De 10 grootste ergernissen in het verkeer - VROOM.be

Als ik iets op facebook wil plaatsen, krijg ik telkens weer de vraag wat ben je aan het doen ? Awel, ik zal het hier eens neerpennen wat ik aan het doen ben. Mij ergeren aan een aantal zaken zoals…

Vreemde nummerplaat

*Er rijden in onze stads steeds meer wagens rond met een nummerplaat uit een ander land. Geen probleem zolang het mensen betreft die hier NIET wonen = gedomicilieerd zijn.

Wel een probleem indien het gaat over effectieve inwoners van onze stad want dan MOGEN ze niet met een vreemde nummerplaat op de weg in ons land.

Maar het beleid van onze stad kiest ervoor om ook aan die effectieve inwoners een -gratis- bewoners-parkeer kaart te geven, zonder hen erop te wijzen dat ze hun wagen in België moeten laten registreren.

Ik vind dit onaanvaardbaar want zo hoeven deze mensen géén wegentaks te betalen, zich niet te onderwerpen aan de verplichte autokeuring en heb je ook nog eens problemen bij een ongeval want dan krijg je te maken met één of andere buitenlandse verzekering…met alle gevolgen van dien.

Een beetje meer rechtlijnigheid is hier aangewezen, geachte Burgemeester en schepenen

Geef die terroristen géén wereldforum

*Waar ik mij ook aan erger is de overdreven media-aandacht voor het terroristenproces in Frankrijk. Waarom geeft men dat krapuul alweer een wereldwijd podium ? Laat het recht geschieden zonder al die overdreven poespas.

Vrijheden en niet-gevaccineerden

*Of er al dan niet een coronapas moet komen, of men al dan niet bepaalde vrijheden mag ontzeggen aan niet-gevaccineerden ? Iedereen heeft er zijn gedacht over, maar van mijn mag het onmiddellijk worden ingevoerd ! Zo denkt Hendrik Vuye, professor Staatsrecht en notoire dwarsligger, er volgens zijn twitterbericht wel niet over. Voor hem en voor alle anderen heb ik daar volgend antwoord voor : is het niet zo dat mijn, uw en ieders vrijheid eindigt waar we de vrijheid van andere mensen belemmeren, in gevaar brengen ?! Géén vaccin, dan ook geen ongelimiteerde vrijheden

Bovendien zijn het bijna uitsluitend, die niet-gevaccineerden die vandaag de zorg -vooral de intensieve zorg- in het Brusselse gewest overbelasten, waardoor reguliere zorg weer moet worden uitgesteld en patiënten moeten worden getransfereerd naar Vlaanderen.

Standaard

2 gedachtes over “Ergernissen

Reacties zijn gesloten.