Geen categorie

Blackmail -Chantage

Chantage voor afpersing stock foto. Afbeelding bestaande uit steekpenning -  134404408

Dat ruim 400, illegalen, in Brussel de sans-papiers genoemd al bijna 40 dag in hongerstaking zijn, met de bedoeling te worden geregulariseerd, dat is hun eigen keuze;

Maar dat ze daarin worden ondersteund èn aangemoedigd door, voornamelijk, het extreem linkse PVDA/PTB is pure chantage. Hoe kan je anders de gedachtegang verklaren van Rita Vanobberghen, huisarts bij Geneeskunde voor het Volk (PVDA/PTB) in Schaarbeek, waar zij zegt : “ik ga niet aan de ­actievoerders zeggen dat staats­secretaris Sammy Mahdi (CD&V) geen collectieve regularisatie wil” https://www.standaard.be/cnt/dmf20210625_97561177

Persoonlijk vind ik dat een “misdadige houding” en gaat het bovendien regelrecht in tegen de eed van Hypocrates die zegt dat : Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hun een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen.

Aan deze illegalen NIETS zeggen over de onmogelijkheid van regularisatie is alvast niet correct om de bestwil van deze hongerstakers.

Wie zijn die hongerstakers

Een van die hongerstakers is Mohammed Hamidi Amin uit Algerije. Woont al 4 jaar in ons land, heeft zelfs NOOIT asiel aangevraagd en werkte in het zwart als kok, maar zag door corona zijn inkomsten opdrogen. Zijn verdienste voor het land waar hij papieren wil krijgen is dus nihil. Géén rsz of belastingen betaald, de zwarte economie mee in stand helpen houden en daardoor ook de oneerlijke concurrentie in de horeca…https://www.standaard.be/cnt/dmf20210629_97581375

Bovendien staan er naast deze 430 hongerstakers die zouden worden geregulariseerd, nog vele duizenden anderen aan te schuiven om hetzelfde te bekomen. Het aantal illegalen in ons land zou tussen de 150.000 en 250.000 bedragen.

Mee verantwoordelijk

Wat mij betreft kan er geen misverstand rond bestaan : zij die deze hongerstakers steunen en faciliteren, zijn dan ook impliciet verantwoordelijk voor de eventuele dodelijke afloop van zo’n hongerstaking. Evenzo voor mogelijke blijvende lichamelijke schade.

De houding van bevoegd staatssecretaris Sammy Mahdi, “Ik ga niet plots een ander beleid voeren, omdat mensen stoppen met eten” is dan ook de enige juiste en daarin MOET hij worden ondersteund door alle Vivaldisten. https://www.hln.be/binnenland/interview-sammy-mahdi-cdenv-geeft-niet-toe-aan-hongerstakende-sans-papiers-ik-ga-niet-plots-een-ander-beleid-voeren-omdat-mensen-stoppen-met-eten~a53b41c0/

Standaard