Geen categorie

Waar zitten ze nu ?!

De corona besmettingen zijn flink aan het stijgen. Universiteiten starten onder code oranje. Waar zitten ze nu, die opiniemakers en experten die vonden dat er sterk werd overdreven bij de 2e golf ? Waar zitten ze nu, zij die de vergelijking maakten met de eerste golf ? Een onterechte vergelijking gezien de lock down en dus veel minder kans op besmettingen ? Als we niet snel allemaal een tandje bijsteken, lopen onze ziekenhuizen en de I.C’s terug vol. Er is ongetwijfeld te laks omgegaan met de regels. Zo in de sport- en de fuifwereld. Tientallen jongeren zijn besmet geraakt in Portugal waar ze erop los feestten. En hoeveel zijn teruggekeerd van een vakantie in een rode zone, zonder zich te laten testen, zonder in quarantaine te gaan ?

Ondertussen blijkt ook de huizenmarkt zwaar oververhit. Kandidaat kopers lopen mekaar voor de voeten. Bieden meer dan de vraagprijs en worden dan nog overboden tot 40.000 euro…

Huizenmarkt is niet ingestort…

Waar zitten ze nu, die profeten die de Vlaamse regering verketterden wegens het afschaffen van de woonbonus ? De immo-markt zou immers ineen kunnen stuiken..

Ach, het is toch zo makkelijk om stuurman te spelen vanaf de kade, nietwaar ?!

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s