Geen categorie

Acti(e)on op Turnova

Afbeeldingsresultaat voor fotos action

Na Albert Heijn (Peeters-Govers) nu ook een Action in Turnova. Nieuw en verrassend -zoals zij zelf op hun website aankondigen- is het voor mij absoluut nog niet geweest. Of er tegen maart 2020 dan eindelijk nog wel ‘nieuwe en verrassende zaken’ uit de lucht zullen vallen ?! Wait and see zeker ?!

http://www.turnova.com/shoppen

Euforie niet op zijn plaats 

Je kan of mag dan wel ‘euforisch’ zijn ( in een krantenartikel) over wat reeds ingevuld is in Turnova…maar je kan je evenzeer afvragen of deze invulling (nog) wel voldoet aan het opzet.

Was/is dit het opzet ?

Als ik lees op de website van de stad Turnhout, dat de stad zal worden verrijkt met          12 000 m² vernieuwende winkels.  Is het dan zo gek dat ik mij afvraag wat vernieuwend is aan AH, Action, Een fitnesscentrum en een aantal (niet-publiek) activiteiten van Fortis

Is dit de door de andere partner in deze PPS (privaat-publieke-smenwerking) namelijk de stad Turnhout, gewenste invulling. Is dit nu de meerwaarde om, aansluitend bij de Gasthuisstraat de commerciële aantrekkingskracht van het stadshart te vergroten ?. De moeite om een dagje Turnhout-shoppen te combineren met aangenaam vertoeven in het historisch stadshart!

https://www.turnhout.be/turnova

Of waren en zijn dat allemaal maar wat loze woorden ?? Het lijkt me overduidelijk dat en waarom de stad NOOIT mocht weten welke winkels er zouden komen op Turnova !!

Standaard