Geen categorie

Aan Koen Van Den Heuvel

Onderwerp : mobiscore

Geachte Minister,

Sta mij toe om de mobiscore zoals die nu werd opgemaakt, louter brolwerk te noemen. Ik baseer mij hiervoor op een concreet voorbeeld in mijn eigen stad -Turnhout-

Ik snap de score(s) echt niet. Een voorbeeld : op mijn eigen adres, Emiel Verreesstraat 40,  krijg ik een score van 7,2/10. Volgende beoordelingen vallen mij ten deel :  Openbaar vervoer : goed aanbod (ik woon op slechts 200 meter van het trenstation + bushaltes met verbindingen naar bijna het ganse arrondissement, naar Antwerpen + Nederland)

Onderwijs,winkels en diensten, gezondheid en zorg krijgen allemaal een score van ‘zeer goed bereikbaar’. Enkel ontspanning, sport en cultuur moet het doen met ‘matig bereikbaar’. (Zowel De Warande, het voetbalplein en stadspark zijn makkelijk te voet bereikbaar+ een speelplein naast de deur)

Ik breng ook een adres in op Heizijde 35...wat zeker niet de voordelen heeft inzake openbaar vervoer krijgt net dezelfde beoordelingen, en toch maar een score van 6,2/10…

ik kan daar maar één conclusie aan hechten : broddelwerk, heel die mobiscore. !! Afvoeren en mensen niet langer op een verkeerd en boos been zetten.

Dank u wel,

Dré Wolput

Standaard

Een gedachte over “Aan Koen Van Den Heuvel

Reacties zijn gesloten.