Geen categorie

Chaos ordenen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ik vind het een goede zaak dat onze schepen van mobiliteit, Marc Boogers, orde wil scheppen in de fietschaos in de Turnhoutse Gasthuisstraat. Het principe van ieder op zijn plaats en een plaats voor iedereen herken ik terug in deze aanpak. Echt waar, een strak plan, ware het niet dat…

https://www.hln.be/regio/turnhout/harley-trapson-en-profietsiat-slogans-sporen-aan-om-fiets-juist-te-parkeren~a3a6a89d/

  1. de ondertussen aangebrachte ‘meldingen’ op de los- en laadplaatsen zijn mijn inziens fout. Zoals je op de foto kan merken, kan/mag je een fiets hier parkeren vanaf 11.30u tot 18.00u. En wat als je ’s avonds nog een terrasje wil doen. Of aanwezig wil zijn op één of ander evenement op de Markt ? (bvb met de kermis) Moet je dan je fiets maar op je rug binden of elders gaan parkeren ?
  2. Dergelijke actie -werken aan betere omstandigheden voor de voetgangers en meer orde om een fiets niet zomaar ergens achter te laten- MOET volgens mij gepaard gaan met een doorgedreven actie om fietsen in tegenrichting nu eindelijk eens kordaat aan te pakken. Want dat is zo mogelijk nog een veel groter gevaar voor winkel-wandelaars dan een achteloos achtergelaten fiets.

Maak er werk van !!

 

Standaard