Geen categorie

Een goed jaar.

We naderen steeds dichter bij Kerstmis. Zelfs zonder kalender zie je dat. Immers beleven we weer de traditionele donkere dagen voor Kerstmis. Tegelijk ook de periode waarin de dagen stilaan alweer opnieuw gaan lengen…

Wellicht is dit ook mijn laatste blog van het jaar. Een mooie gelegenheid om u allen zeer fijne Kerstdagen toe te wensen. Een gelegenheid om jullie allen ook keihard te bedanken voor een succesrijk blogjaar. Maar liefst 31.500 keren werden  mijn blogs weergegeven. Of gemiddeld 86 keer per dag. Een stijging met 5.500 weergaven tegenover 2017.

Op 2 januari zullen de nieuw verkozen raadsleden in onze stad de eed afleggen. Idem wat de 7 schepenen betreft. Voor vijf onder hen is het gewoon de verderzetting van hun lopende mandaat. Enkel de burgemeester -Paul Van Miert- en schepen Els Baeten en Kelly Verheyen zijn echt nieuwkomers.

Het bestuursakkoord heb ik nog maar pas in mijn bezit. Dat ga ik in deze blog dan ook niet uitvoerig bespreken. Trouwens, ik laat de eerste reacties graag over aan de èchte politiekers…

Wat ik er wel al van kan en wil zeggen : het is een beetje van dit en een beetje van dat, een beetje van zus en een beetje van zo…

En dat is wat ik u allen ook van harte toewens voor het nieuwe jaar. Een jaar vol afwisseling met op alle vlakken heel veel hoogtepunten. Kortom een jaar 2019 om nooit meer te vergeten.

Standaard

5 gedachtes over “Een goed jaar.

 1. Taverniers Francis zegt:

  Bedankt Dre en voor jou en je familie de allerbeste wensen en vooral een goede gezondheid voor het jaar 2019 -)))) .

  Like

 2. Agnes zegt:

  Hopelijk mag ik nog vele alerte reacties lezen in je blogs Hopelijk niet over de ev. fusies met ons dorpje
  Voor iedereen een zalige kerstdag en voor 2019 het allerbeste wat ik je wensen kan voor Rita, U en de ganse familie

  Like

Reacties zijn gesloten.