Geen categorie

Reservaat

Afbeeldingsresultaat voor hunkemöller fotos

Lingerie voor mannen. Wie zou nu verwachten dat –strenge maar rechtvaardige– Theo Francken zich daarin zou verslikken ?! Hij kreeg de ganse holebi- en transgendergemeenschap over zich heen in een rasechte (komkommertijd) mediarel. Althans hun woordvoerders…
Laat ons wel wezen : ik gun ieder diertje zijn pleziertje. Of, uitgedrukt in hedendaagse terminologie : ik gun ieder individu zijn of haar seksuele identiteit. Maar of dan dergelijke lange tenen, naar aanleiding van een door een Theo Francken geplaatste facebookpost ook nog terecht en/of normaal zijn ? Ik heb daar ook zo mijn vragen bij.

In ieder geval zal het wellicht meer kandidaten opleveren voor VRT. Die plannen blijkbaar Een nieuw radioprogramma en zijn daartoe op zoek naar zoek naar holebi’s die zich niet (meer) thuis voelen op de Pride.  Zoals Johan Cruijf het al wist : elk nadeel heb ook z’n voordeel !

Maar terug naar de lingerie voor mannen. Je zal mij niet direct aantreffen in de winkels die dit zullen aanbieden. Wat vrouwelijke lingerie betreft : ik ben altijd al van oordeel geweest dat alles wat mooi is aan vrouwen, nog meer cachet krijgt door een mooie verpakking.

En als er een markt is voor mannelijke lingerie, dan zou je als commerçant gek zijn hierin geen aanbod te creëren natuurlijk. Dus voor mij niet gelaten. Nogmaals ieder zijn ding.

Maar dat neemt niet weg dat ik mij vragen stel bij de grote hoeveelheid inkt en de massa zendtijd die werden en nog steeds worden besteed, aan de transformatie van Boudewijn naar Bo.

Soms denk ik dan wel eens : is de gewone dagdagelijkse man nu echt de uitzondering geworden? Misschien moeten wij als gewone man wel gaan pleiten voor een reservaat. Of een statuut ter bescherming zoals een asielzoeker. Maar, komen we dan toch weer niet opnieuw bij Theo Francken terecht…?

Een man die lingerie draagt, zou die dan ook in bikini gaan zwemmen of zonnen ?

Leeswijzer : wat niet al lachend kan gezegd worden is de waarheid niet

Standaard

2 gedachtes over “Reservaat

  1. Ludo zegt:

    Neen de normale man is geen uitzondering, maar mensen mogen verschillend zijn. Een politicus, zeker een staatssecretaris, zou iets langer moeten nadenken, alvorens iets op facebook te gooien. Hij mag niet vergeten dat hij, in zijn functie, er voor alle mensen moet zijn. U zal dat weer niet relevant vinden, maar dat zijn we ondertussen gewoon, dat u een probleem hebt, met andere meningen.

    Like

    • Dag Ludo Van Litsenborg, mag ik u erop wijzen dat ik het in mijn blog heb over de gewone, dagdagelijkse man. Of gewoon ook hetzelfde is als normaal ? Volgens de redactie Ensie (NL) is “normaal is datgene wat door de meeste mensen geaccepteerd wordt of dat wat de meeste mensen doen. Het wijkt niet af van de gangbare praktijk, ofwel iets verloopt volgens de regel. Wat precies als normaal wordt gedefinieerd hangt dus af van de omstandigheden en is vaak cultuurgebonden.” Het is dus maar de vraag of gewoon nog normaal is, of omgekeerd. Verder ben ik van mening dat een ook een uitvoerend politicus, recht heeft op een eigen mening, net zoals Ludo Van Litsenborg of ikzelf. Als we mekaar dat recht op een eigen mening niet meer zouden gunnen, dan is de democratie verder dan ooit weg !! Kan je me ook eens uitleggen waarom jij en je naamgenoot altijd die blijkbaar onbedwingbare behoefte hebben om na te trappen ? Dat is nu net één van de redenen waarom ik uw reacties en/of die van uw naamgenoot niet altijd zal plaatsen…Dus, Geachte Heer Ludo Van Litsenborg, ofwel stop je met dat vuil en smerig natrappen, ofwel verdwijnen ook uw reacties automatisch in de prullenbak !

      Like

Reacties zijn gesloten.