Geen categorie

De Zomer van Arco ?!

Afbeeldingsresultaat voor logo arcopar

De Arco-regeling…die er nog NIET is

*ik herhaal wat ik altijd al heb gezegd, met name dat het AANDELEN betreft en geen spaarboekje en dat ik een schadeloosstelling op kap van de belastingbetaler NIET eerlijk vind.

*Als er al een regeling komt -het zal me benieuwen wat Europa hierover te zeggen heeft- dan zal het hoe dan ook een minimale vergoeding zijn. Immers voorziet men een totaal bedrag van zowat 600 miljoen.

Er is altijd sprake geweest van 800.000 Arco-coöperanten en een vergoeding van 40%. Het kan dus al niet anders dan dat deze 40% zal worden berekend op de maximale aankoopprijs, zijnde 2.000 Euro. Dan is de 6OO miljoen al op…

Wie er dus ooit op rekende 40% te krijgen van de nominale waarde van zijn aandeel op de laatste gekende datum namelijk 30/06/2011, komt er erg bekaaid vanaf.

Voor mezelf maakte ik deze rekening : 3 aandelen die samen -9.206 euro- waard zijn. 40% hiervan = 3.682 euro. Maar het zal beperkt blijven tot 40% van 6.000 euro, ofwel -2.400euro-

Het meervoudig lidmaatschap ACW, waartoe een rekening bij BAC, een verzekering bij DVV èn de aankoop van Arcopar-aandelen behoorde, kost mij vandaag, omwille van slecht beheer en te eenzijdige beleggingen , heel veel geld ! Met of zonder een schamele vergoeding !

Standaard

2 gedachtes over “De Zomer van Arco ?!

 1. Flor zegt:

  Ben je nu voor of tegen een regeling ter Zake? Er is in het verleden voor deze mensen ik weet niet hoeveel gezegd dat het safe Was!, degene die deze leugens toen gepropageerd hebben zijn verantwoordelijk en niet de Gedupeerden!
  En wat betreft dat er belastingbetaler hier niet voor zou moeten opdraaien :waar draaien we niet voor Op? Alle miskleun van de regering goed moeten wij betalen en dit zou dan de druppel te veel Zijn?

  Like

  • Ik ben voor een regeling ten laste van de verantwoordelijken ! Werden er veel mensen misleid ? Wellicht wel, al is dat nu nog moeilijk aantoonbaar. Maar, ik wil de bal ook even terugkaatsen : in het faillissement van Dexia ben ik ook geld (van aandelen) verloren. Is het niet meer dan correct dat, als de ene aandeelhouder -ic Arcopar- een vergoeding krijgt van de overheid, dat de andere aandeelhouder -ic Dexia- die vergoeding ook krijgt ?! En voor de volledigheid : het faillissement van Arcopar/Arcofin kost mij zowat -13.000 euro-

   Like

Reacties zijn gesloten.