Geen categorie

Politie-Pluim

Afbeeldingsresultaat voor foto logo politie turnhout
Ruim twee maand geleden werd mijn elektrische fiets uit de parkeergarage gestolen. Ik schreef er toen deze notitie over op mijn facebook-pagina https://www.facebook.com/notes/dr%C3%A9-wolput/beste-fietsdief/1612654245430511/

Vandaag wil ik een grote pluim aanreiken aan de Turnhoutse politie. Zij hebben de fietsdief gevonden en gearresteerd.
Volgende mail mocht ik hierover vandaag ontvangen :
Zoals beloofd stuur ik u langs deze weg enkele documenten mbt. de diefstal van uw elektrische fiets waarvan de dader door de lokale recherche van PZ. regio Turnhout werd gearresteerd.
Gelieve het document in bijlage 5 te ondertekenen en aan het parket van Procureur des Konings te Turnhout te zenden.
De verdachte bekende de diefstal doch uw fiets werd tot op heden nog niet terug gevonden.
De dief heeft dus duidelijk zijn kans verkeken om spontaan mijn fiets terug te brengen. Wat ik toen in mijn notitie schreef –

De deur van ons appartement staat altijd open voor iedereen. Voel je welkom ! Maar wel als ik wakker ben ! Dan kan ik koffie voor je zetten en naar je luisteren. Misschien kunnen we samen een oplossing bedenken voor jouw geldnood.
En als je langskomt voor een koffie, zet dan meteen m’n fiets weer op zijn plek. Ik zal je dankbaar zijn.
Dat is dus duidelijk NIET meer van toepassing !

Ik heb een nieuwe fiets gekocht en deze leg ik met maar liefst drie (3) sloten vast. Want mijn onbevangenheid is nu wel helemaal weg
De deur van ons appartement zal hermetisch gesloten blijven, behalve voor vrienden en familie die enkel met goede bedoelingen langs komen.
En de politie van Turnhout krijgt van mij een dikke pluim. Zij zijn als het ware nog meer ‘politie, mijn vriend’
En voor u lezers heb ik deze goede raad : doe aangifte van elke diefstal waar je mee te maken krijgt. Ook ik dacht aanvankelijk dat het slechts nut had voor de statistieken. Maar het tegendeel is dus waar !
Standaard

Een gedachte over “Politie-Pluim

Reacties zijn gesloten.