Geen categorie

Verwarrend parkeren

Als ik in mijn buurt slechts een klein blokje rondwandel, merk ik dat ik in liefst -3- (drie) verschillende parkeerzones terecht kom.

Zo is het stuk(je) Vlamingenstraat tussen de H.Hartstraat en de Jacob Smitsstraat, ingedeeld in zone 2. (Een automobilist moet trouwens de Jacob Smitsstraat volgen, wegens een paaltjesversperring in de Vlamingenstraat !)

Behalve een graspleintje van 3 meter, is het naast de Vlamingenstraat, dan weer zone 3 (parking Loechtenberg)

En als ik op het einde van de Vlamingenstraat (welgeteld 70 meter voorbij de Jacob Smitsstraat) kom, dan is dat weer zone 4, zoals in de Emiel Verreesstraat.

Via de Jacob Smitsstraat (zone 2) stap ik naar de Kruishuisstraat en zie dat die ganse straat, tot aan de Patriottenstraat, helemaal zone 2 is.

Maar, in die Kruishuisstraat kan je een eindje voor je in de Patriottenstraat komt, ook naar de Emiel Verreesstraat, en dat is dan weer zone 4. Deze straat loopt trouwens evenwijdig met de 70 meter verder gelegen Jacob Smitsstraat. (wat dus zone 2 is)

Dit rondje afwandelen neemt minder dan 5 minuten in beslag, maar heeft wel 3 verschillende parkeerzones.

Mij komt het allemaal erg verwarrend en onlogisch over

Standaard