Geen categorie

Gaas en ellentriek

Aansluitingen, meters en data | VREG

SP.a houdt zijn woord NIET !!

Een week voor de verkiezingen van 26 mei 2019 verklaarde SP.a het volgende inzake de kosten van ellentriek en gas : “Voor de SP.A is de verlaging van de btw op elektriciteit (nvdr : naar 6%) zelfs een breekpunt voor regeringsdeelname.

Meer nog : “het eerste en meest concrete programmapunt met betrekking tot de energiefactuur is de btw op elektriciteit. De SP.A is hierover zeer duidelijk. Elektriciteit is een basisbehoefte en daarom moet de btw op elektriciteit van 21 naar 6 procent worden teruggebracht. Voor hen is het zelfs een breekpunt om in een volgende regering te stappen.”

Vandaag vernemen wij dat de federale regering die BTW alvast NIET wil verlagen.

SP.a maakt hiermee een duidelijk statement van onbetrouwbaar !!

Tenzij ze nu de dure woorden en eden, hun eerste en meest concrete programmapunt, gestand doen en UIT de regering stappen !!

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/05/15/hoe-willen-de-partijen-de-stijgende-energiefactuur-aanpakken-ee/

Standaard

2 gedachtes over “Gaas en ellentriek

Reacties zijn gesloten.