Geen categorie

Hoe lang is tijdelijk

Begin 2018 werd de E34 ter hoogte van Turnhout heraangelegd. Om het vele (omleidings) verkeer in goede banen te leiden werden aan het kruispunt Everdongenlaan, Tieblokkenlaan en Steenweg op Tielen, tijdelijke verkeerslichten geplaatst.

Kan een afbeelding zijn van weg en straat

Maar, mobiliteitsgoeroe Marc Boogers wist al snel te vertellen dat deze verkeerslichten daar een definitief karakter zouden krijgen. Weliswaar nà een studie die de plaatsing van definitieve lichten moest aanwijzen. Eerder in 2018 verklaarde Boogers al ‘volgend jaar (2019) krijgen ze een definitieve plaats’…Maar studies zijn in Turnhout vaak bedoeld om een oplossing op de lange baan te schuiven.. Gevolg is dat vandaag, na ruim 3 jaar, tijdelijk… nog steeds tijdelijk is https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180730_03640678

Straat helemaal versleten

Dat de Patriottenstraat in Turnhout een druk bereden straat is, zullen de bewoners zeker kunnen getuigen. Sinds enkele dagen is er alweer een zoveelste gat in ’t straat (het elfendertigste) + wegverzakking vastgesteld. Ik ken niet het exacte aantal maar zoiets doet zich in deze straat zeker toch wel 4 à 5 keer per jaar voor. Met telkens de nodige verkeershinder tot gevolg. Deze veelvuldige wegverzakkingen tonen duidelijk aan dat de Patriottenstraat dringend toe is aan een complete en grondige heraanleg, ook van het riolenstelsel.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarom ?

Kan iemand mij vertellen waarom ik als voetganger of fietser, via de stationsparking, niet meer naar de Diksmuidestraat mag ??

Kan een afbeelding zijn van weg en de tekst '100m UITGEZONDERD BEWONERS'

Waar is rode postbus ?

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

Waar nu, in de Patriottenstraat, de wegenis van de Kasteelloop werd aangelegd stond voordien een rode postbus van Bpost. Aanvankelijk dachten wij dat deze omwille van de werken, tijdelijk verdwenen was…maar ook in deze vrees ik dat tijdelijk definitief geworden is…

Standaard

4 gedachtes over “Hoe lang is tijdelijk

 1. Devolder zegt:

  Rode pb foetsie wel veel rode verf op de ( fietsstraten) en die schepen kan en mag alles zo maar doen?ik stel me daar vragen bij? Maar dre er zijn nog vele straten zo als de patriottenstraart en ivb met rolstoel,rolater, scooter voor mensen met beperking zie de voetpaden eens !deze mensen hebben niks op de rode verf Staten geef ze dan rode stoepen begot!

  Like

 2. Eddy Grooten zegt:

  Nog zo een miskleun zijn de verkeerslichten aan de zogenaamde zeshoek. Die staan er al jaren niet te werken.

  Like

 3. verbiest mario zegt:

  de verkeerslichten aan de zeshoek moeten van mij niet terug werken, nu is het veel gemakkelijker, geen nutteloze drukte en voor ons als lijnchauffeur veel beter zoals het nu is

  Like

Reacties zijn gesloten.