Geen categorie

Wat een raar land

°Enkele bv’s zijn zodanig dom en narcistisch ingesteld, dat ze , op vraag van een onbekende, expliciete sexuele naaktfoto’s laten maken. Als dan blijkt dat deze foto’s op sociale media worden gedeeld, is het groot alarm.

Dagenlang groot voorpaginanieuws en een hot item in nieuwsuitzendingen. Niet in het minst bij bevriende zenders.

Er volgt een klacht bij het parket. Als gevolg hiervan moet “het gerecht” op zoek naar de bron. Uiteraard op uw en mijn kosten.

En dat louter en alleen omwille van enkele omhoog gevallen bv’s, die er nu pas ‘achterkomen’, wat de invloed is van hun virtueel vreemdgaan, op hun omgeving. Het wordt pas echt wrang voor deze Pipo’s, als blijkt dat ‘Eveline’ een man is…

2 Een Franstalige rechter legt ons land -alweer u en mij dus- een dwangsom op, als niet elke asielzoeker, onmiddellijk een bed, bad en brood opvang krijgt. Dus ook voor die 60% die geen kans op bescherming hebben. (In augustus werd 38% erkend als vluchteling)

Toch raar dat een of andere mensenrechten organisatie, nog geen Vlaamse rechter heeft gevat, om te bekomen dat al die duizenden gehandicapten op een wachtlijst, ook onmiddellijk de hen toekomende persoonsvolgende budgetten worden uitbetaald.

3 Coronacijfers swingen de pan uit. Vooral het Brusselse gewest en Waalse provincies kleuren donkerrood. Als gevolg hiervan strengere maatregelen in heel België. Donkere dinsdag voor de café’s in Vlaanderen zegt de horecafederatie. En vooral, er moet steun komen van Vlaanderen. Dat zijn dus ook u en ik. Vlaanderen, die al bijna 1,5 milard ondersteuning betaalde tijdens de lock down, wil echter de boot afhouden.

Ik raad de horecafederatie dan ook aan een schadeclaim in te dienen ten laste van het Brusselse gewest. Vanuit het principe “wie potje breekt, potje betaald” me dunkt !!

4 Vakbonden en diverse media hebben hun geloofsbelijdenis aan de Vivaldi regering al afgelegd. Zelfs op een genante wijze vind ik. Wat anders te denken van de euforische commentaren op de corona-persconferentie van de regering. Het lijkt me helemaal NIET normaal zo te doen over wat gewoon…heel normaal is. Namelijk duidelijke, eenvoudige en verstaanbare communicatie van de verantwoordelijke ministers

Standaard