Gemeenteraad

Kusjesdag in ’t Stadspark

ottenvos1

Het incident tijdens de gemeenteraad van 30 maart ll, in Turnhout heeft blijkbaar geen invloed op de organisatie-talenten van Toon Otten.

(Incident = de vermeende vechtpartij tussen Toon Otten en NVA’er Herman Schaerlaekens. Vermeend want Otten zegt dat hij niet heeft geslagen  – http://rtv.be/artikels/toon-otten-ik-heb-niks-verkeerd-gedaan-a5967 –    Er is volgens Otten dus niks wat zijn ambities noch kansen om burgemeester te worden in het gedrang brengt.)

Gelukkig maar, dat Toon regelmatig wat organiseert of doet, want zo is er in ’t stad af en toe nog wat te beleven en zet hij Turnhout ook telkens op de kaart ! Door K3 naar Turnhout te halen( Stadspark  op 15 augustus) geeft Toon misschien zelfs de start aan een nieuw Turnhouts festival. Komt er dan eindelijk een waardige opvolger van de Turnhoutse vrijdagen onder de noemer ‘muziek in of van het park’ ?? Ondertussen is er begin juli nog een gratis Turnhout on stage te beleven .

En dan komt er die toch wel enigszins kleinzielige reactie van NVA over ‘er is nog geen vergunning’ afgeleverd voor het stadspark’. En ook nog : ‘ Als dit maar geen precedent zal betekenen’. Toch spijtig dat men zo deze energieke concertorganisator wil afblokken. De man die in (bijna) alles wat hij  doet of organiseert ook ècht wel slaagt !

Trouwens wat die vergunning voor het stadspark betreft : dat komt ongetwijfeld wel in orde. Zeker nu Toon Otten, samen met burgemeester Eric Vos en hun respectievelijke echtgenotes, het ‘beloken paasweekend’ samen hebben doorgebracht in Gödollö. (Hongarije) Wellicht werd één en ander hier al ‘officieus’ geregeld en hoeft het schepencollege enkel nog te bekrachtigen.

Spijtig dat niet altijd alles lukt met Toon. Zo blijft het wachten op de inlossing van zijn ‘belofte’ van 2012. Er zou immers een grote kans bestaan dat het Indiaas automerk “TATA” een vestiging in Turnhout zou openen.

Maar dat alles is slechts “bijzaak” want op 15 augustus is het hoe dan ook KUSJESDAG  in het mooie stadspark van Turnhout ! https://www.youtube.com/watch?v=78wE-X-1_VU

Dré Wolput

19 april 2015

Standaard